تکنولوژی

مراحل ضبط فیلم های دوربین مدار بسته در فضای ابری چیست؟

فضای ابری و دوبین مدار بسته

سرویس فضای ابری  فضای ابری و دوبین مدار بسته چیست؟

فضای ابری و دوبین مدار بسته فضای دخیره سازی ابری یا cloud storage، مدلی از ذخیره سازی داده‌ها است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به سخت‌افزار و حافظه های فیزیکی، داده‌های دیجیتالی خود را از طریق رایانش ابری، بر محیط مبتنی بر اینترنت ذخیره و پردازش کنند. با استفاده از فضای ابری، کاربران می‌توانند از هر جای دنیا به منابع مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند و از هر گونه محدودیت جغرافیایی جلوگیری کنند.

فضای ذخیره سازی ابری بستری آنلاین و نامحدود برای ذخیره انواع مختلف داده‌های سبک‌و‌سنگین است. کلود استوریج را از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات میزبانی وب می‌توان خرید. این شرکت‌ها مدیریت ظرفیت ذخیره‌سازی داده‌ها را بر‌عهده دارند و آن را ازطریق اینترنت دراختیار کاربران قرار می‌دهند. درحقیقت، شرکت‌های ارائه‌دهنده کلود استوریج امنیت و سهولت استفاده از داده‌هایتان را تضمین می‌کنند و آن‌ها را در هر مکان و زمانی در‌دسترستان قرار می‌دهند. برنامه‌ها ازطریق پروتکل‌های ذخیره‌سازی سنتی یا API به فضای ذخیره سازی ابری دسترسی دارند.

آیا فضای ابری انواع مختلفی دارد؟

 افراد و مشاغل مختلف، نیاز دارند تا انواع مختلفی از فایل‌ها و داده‌ها را ذخیره کنند. برای مثال، یک دانشجوی پزشکی ممکن است نیاز داشته باشد تا فایل‌های تحقیقاتی خود را ذخیره کرده و هر از گاهی برای مطالعه به آن‌ها رجوع کند. یک عکاس ممکن است بخواهد عکس‌هایی که گرفته است را برای استفاده‌های آتی، در جایی ذخیره کند. یا یک بانک بخواهد علاوه بر داده‌های مربوط به سوابق مشتریان و کارکنان، داده‌های مربوط به تراکنش‌های هر روزه خود را نیز ذخیره کند.

همین نیازهای مختلف افراد و کسب و کارهای گوناگون، سبب شده تا انواع مختلفی از فضاهای ابری را داشته باشیم. بطور کلی، 3 نوع فضای ابری به شرح زیر وجود دارد:

Public

فضای ابری و دوبین مدار بسته فضای ابری عمومی، معمول‌ترین نوع فضای ابری است. مالکیت و مدیریت تمام سرورهایی که داده‌ها روی آن‌ها ذخیره می‌‍شوند، با شخص سومی که ارائه‌دهنده خدمات فضای ابری باشد، است. به این معنی که داده‌های افراد در محل شرکت ارائه‌دهنده قرار دارد و شما به عنوان مشتری، هیچ کنترلی بر زیرساخت‌های ذخیره‌سازی ندارید.

فایل‌های ذخیره شده در یک فضای ابری عمومی، می‌تواند در دسترس هر کسی در هر جایی از دنیا قرار بگیرد. اگر تا به حال در نتفلیکس فیلمی تماشا کرده باشید، از یکی از فضاهای ابری عمومی استفاده کرده‌اید.

Private

فضای ابری و دوبین مدار بسته فضای ابری خصوصی، همانطور که از اسمش پیداست، نوعی فضای ابری است که در دسترس عموم قرار ندارد و فقط یک نفر یا یک شرکت می‌تواند مالکیت آن را برعهده داشته باشد. این نوع فضای ابری را، با عنوان فضای ابری داخلی هم می‌شناسند. زیرساخت‌های ذخیره‌سازی (مانند سرورها) در محل مشتری قرار دارند و فقط توسط او قابل دسترسی هستند.

اصلی‌ترین تفاوت آن با حافظه ابری عمومی این است که فضای ابری عمومی ازطریق اینترنت قابل دسترس است درحالیکه دسترسی به فضای ابری خصوصی تنها ازطریق فایروال امکان‌پذیر است. (شرکت‌ها برای محافظت از شبکه خود، از فایروال استفاده می‌کنند که به کاربر اجازه می‌دهند به اینترنت دسترسی داشته باشد اما جلوی هکرها و دسترسی افراد ناشناس را می‌گیرند.)

Hybrid

فضای ابری و دوبین مدار بسته در فضای ابری هیبریدی، زیرساخت‌های فضاهای ابری عمومی و خصوصی باهم ترکیب شده‌اند. به عبارت دیگر، فضای ابری هیبریدی، برتری‌های امنیتی فضای ابری خصوصی را با قابلیت مقیاس‌پذیری فضای ابری عمومی ادغام می‌کند.

شرایطی را در نظر بگیرید که در آن، یک شرکت نیاز دارد تا انواع مختلفی از داده‌ها را ذخیره کند. فضای ابری هیبریدی دقیقا برای رفع نیاز اینگونه موسسات بوجود آمده است. برای مثال، بانک‌ها می‌توانند اطلاعات مربوط به مشتری‌هایشان را در فضای ابری عمومی ذخیره کنند تا مشتری‌ها هم بتوانند به آن‌ها دسترسی پیدا کنند. از طرف دیگر، اطلاعات محرمانه حساب‌ها را در فضای ابری خصوصی ذخیره کنند که امنیت بیشتری دارد.

نحوه ضبط کردن تصاویر دوربین مداربسته در فضای ابری

برای ضبط تصاویر فضای ابری و دوبین مدار بسته ، شما به یک سیستم مدیریت دوربین مداربسته و یک سرویس ذخیره‌سازی ابری نیاز دارید. مراحل کلی بدین صورت است:

  1. انتخاب دوربین‌های مداربسته: ابتدا دوربین‌های مداربسته مورد نیاز را انتخاب کنید و آنها را نصب کنید. مطمئن شوید که دوربین‌ها به شبکه متصل هستند و تصاویر به درستی از آنها دریافت می‌شود.
  2. انتخاب سرویس ابری فضای ابری و دوبین مدار بسته : انتخاب یک سرویس ذخیره‌سازی ابری برای ذخیره تصاویر بسیار مهم است. برخی از سرویس‌های معروف ابری شامل Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), Microsoft Azure و Dropbox هستند. شما باید یک حساب کاربری در یکی از این سرویس‌ها ایجاد کنید و منابع ذخیره‌سازی مخصوص خود را تنظیم کنید.
  3. تنظیمات دوربین فضای ابری و دوبین مدار بسته: بسیاری از دوربین‌های مداربسته امکان تنظیم یک FTP (File Transfer Protocol) server یا اتصال به سرویس‌های ابری را دارند. از منوی تنظیمات دوربین، اطلاعات اتصال به حساب ابری خود را وارد کنید. این اطلاعات ممکن است شامل نام کاربری، رمز عبور، آدرس سرور FTP یا اطلاعات اتصال API باشد.
  4. ضبط تصاویر در فضای ابری: بعد از تنظیم دوربین‌ها، تصاویر به صورت خودکار در فضای ابری ذخیره خواهند شد. این تصاویر می‌توانند در دسته‌های زمانی مشخص ذخیره شوند تا به راحتی بتوانید تاریخ و زمان خاصی از تصاویر را جستجو کنید.
  5. مشاهده تصاویر فضای ابری و دوبین مدار بسته : شما می‌توانید تصاویر ضبط شده را از هر دستگاه متصل به اینترنتی که به حساب ابری خود دسترسی دارد، مشاهده کنید. برنامه‌ها و وب سایت‌های مخصوص اینکار را فراهم می‌کنند.
  6. پشتیبان‌گیری و امنیت: حتماً باید از امنیت مناسب برای تصاویر ضبط شده در فضای ابری خود اطمینان حاصل کنید. از قفل‌های امنیتی، رمز عبورهای قوی و تنظیمات دسترسی بهره ببرید. همچنین مطمئن شوید که تصاویر به صورت منظم پشتیبان‌گیری می‌شوند تا در صورت نیاز به بازیابی آنها از آسیب‌ها محافظت شود.

مزایای استفاده کردن از فضای ابری چیست؟

فضای ابری و دوبین مدار بسته از مهم ترین مزایای استفاده کردن از فضای ابری می توان به ضبط تصاویر در محیطی به جز محل دوربین ها، حذف استفاده از NVR در دوربین های IP و دسترسی داشتن در همه جا اشاره کرد.

1- فضای ابری و دوبین مدار بسته ضبط تصاویر در محیطی به جز محل دوربین ها

این که تصاویر دوربین در محلی بجز محیط نصب دوربین ها ذخیره شود؛ برای اماکن حساس ویژگی بسیار حیاتی و مهمی است. البته این موضوع فقط برای محیط های حساس صدق نمی کند. چرا که بسیاری از کارخانه ها و یا کارگاه هایی که دچار آتش سوزی شده اند؛ همراه آن دستگاه ضبط کننده نیز از بین رفته و برای باز بینی علت حریق هیچ مدرکی در دسترس وجود ندارد. یا اینکه شخصی که دست به سرقت منزل می برد؛ ممکن است دستگاه DVR یا NVR را با خود ببرد. در این موقعیت فضای ابری می تواند نیاز ما را برطرف کند.

2- حذف استفاده از NVR در دوربین های IP فضای ابری و دوبین مدار بسته 

در فضای ابری این ویژگی وجود دارد که مستقیما دوربین های تحت شبکه را به آن متصل کرده و ضبط دائم؛ زمانبندی و یا حتی تشخیص حرکت را در این حالت انجام بدهیم. این مزیت باعث این می شود که هزینه دستگاه ضبط کننده و هارد حذف شده کاربر قادر باشد با هزینه کمتری سیستم نظارت تصویری خود را راه اندازی کند.

3- دسترسی داشتن در همه جا

فضای ابری و دوبین مدار بسته بسیاری از شرکت هایی که فضای ابری ارئه می دهند یک نرم افزار یا آدرس برای دسترسی به فضای خریداری شده ارائه می دهند تا کاربر بتواند با وارد کردن نام کاربری (username) و رمز عبور (password) تصاویر ثبت شده را در گوشی خود مشاهده کند.

معایب استفاده کردن از فضای ابری چیست؟

1- محدودیت در کیفیت تصاویر ضبط شده

فضای ابری و دوبین مدار بسته محدودیت ضبط تصاویر روی سرور ها یکی دیگر از معایب فضای ابری است و این موضوع برای شرکت های زیادی که خدمات ابری ارائه می دهند صدق می کند.

2- هزینه های خرید سرویس و خرید آی پی ثابت

فضای ابری و دوبین مدار بسته برای راه اندازی سرویس کلود نیاز به یک آی پی ثابت داریم که هزینه خرید آن چندان زیاد نیست. بعد از خرید آی پی ثابت با توجه به روز هایی که به سرویس فضای ابری نیاز داریم باید اشتراک ماهانه خریداری شود.

3- محدودیت در پهنای باند و سرعت اینترنت

اگر هم امکان ذخیره سازی با کیفیت بالا وجود داشته باشد، باید از اینترنت بسیار قوی در زمان آپلود بهره ببریم که در حال حاضر از طرف هیچ کدام از سرویس دهندگان اینترنت این امر امکان پذیر نیست.

4- خرید بسته های پرحجم به علت مصرف دائمی اینترنت

همانطور که ذکر شد برای انتقال تصاویر ثبت شده از دوربین یا دستگاه ضبط کننده به سرور به اینترنت نیاز داریم. زیرا دستگاه همواره در حال انتقال اطلاعات به سرور می باشد. پس نیاز است برای راه اندازی این سیستم یک خط اینترنت اختصاصی و پر سرعت تهیه کرد و هزینه های شارژ ماهانه بسته ها را در نظر گرفت. خوشبختانه به دلیل این که سرور ها داخل ایران قرار دارند هزینه اینترنت به صورت نیم بها محاسبه می شود.

چه دوربین هایی قابلیت فضای ابری در دوربین مداربسته دارند؟فضای ابری و دوبین مدار بسته 

دوربین های تحت شبکه و نیز دوربین های بیسیم که قابلیت اتصال به اینترنت را دارند، می توانند از قابلیت فضای ابری در دوربین مداربسته استفاده کنند. این دوربین ها می توانند هم از دستگاه ذخیره سازی و هم از فضای ابری برای نگهداری اطلاعات استفاده کنند. برندهای معتبری از دوربین های امنیتی، امکان ضبط تصاویر دوربین مداربسته در فضای ابری را ارائه می کنند.

بدون نیاز به یک دستگاه فیزیکی برای ذخیره کردن اطلاعات، این دوربین ها مستقیما به Cloud Storage متصل می شوند و با ذخیره تصاویر دوربین مداربسته در فضای ابری، واسطه ها را در دسترسی به اطلاعات از بین می برند. آیمو و شیائومی یکی از مشهورترین این برندها هستند که این قابلیت را برای کاربران فراهم می کنند.

برترین دوربین ها با قابلیت اتصال به اینترنت

برترین برندهای دوربین امنیتی، فضای ابری دوربین مداربسته را به عنوان یک قابلیت جذاب به کاربران خود ارائه می دهند و امکان دسترسی به اطلاعات را از هر مکانی برای این افراد فراهم می کنند. بهترین برندهای دوربین امنیتی با هر تکنولوژی ای را می توانید در سایت فروشگاه آنلاین دوربین مارکت مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *